For første gang arrangerer Seniordans Norge region Troms treff for sine instruktører på Fjellkysten i Lavangen. Hit kommer omlag tretti instruktører fra Troms fylke, i tillegg til noen fra Ofoten og Vesterålen området for en sosial sammenkomst med andre danseledere, utveksle erfaringer og ikke minst danse. Instruktør for Seniordansen i Salangen, Jørgen Sundnes synes det er bra at treffet blir på Fjellkysten, og at de oppmøtte kan bo og danse under samme tak. – Slike treff arrangeres jo opptil flere ganger i året, men som regel så finner de sted andre plasser som Skibotn, Tromsø eller Bjerkvik, så det er veldig bra at det denne gangen skal være på Fjellkysten, forteller Sundnes.


Dansegulv av ypperste klasse
En av tingene som skjer under treffet er at de oppmøtte kan komme med danseforslag som de kanskje ønsker en liten oppfriskning i. Jørgen Sundnes legger ikke skjul på at disse treffene ofte medfører et lite motivasjonsløft og en ny driv for instruktørene. I tillegg synes Sundnes at Fjellkysten er et veldig godt egnet sted for dansetreff. Han har selv vært der på dans flere ganger og har med hånden på hjerte bare gode ting å si om lokalet. – De har et dansegulv av ypperste klasse. Fjellkysten er et trivelig sted med et hyggelig vertskap, skryter Sundnes avslutningsvis. 


Setter pris på besøket
Tor Lyngmo ved Fjellkysten er glad for å få besøk av seniordanserne. – Vi er veldig glad for at de kommer til oss, det gjør at vi kan bli bedre kjent, og det setter vi stor pris på, opplyser Lyngmo til nettavisen,