Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 20. januar 2018

  • lørdag-12°C
  • søndag-16°C
  • mandag-15°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Alex_Os_ingress
Daglig leder i Reistadløpet AS, Alexander Os sier i intervju med nettavisen at Reistadløpet er et arrangement for alle. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Reistadløpet 2017:

Forberedelsene er i gang

SETERMOEN: Mye gjenstår enda i forberedelsene til Reistadløpet 2017, men daglig leder i Reistadløpet AS, Alexander Os er positiv. - Torsdagskveld var vi oppe i 95 påmeldte, Men vi har erfart at de fleste melder seg på nærmere løpsdatoen, sier Os optimistisk.


Daglig leder i Reistadløpet AS, Alexander Os forteller at de har en målsetting på 2000 påmeldte, dette medfører at de er avhengige av god dugnadsånd og de jobber nå med å rekrutere frivillige og funksjonærer for å få et vellykket arrangement. Os fortsetter med å si at alle som ønsker å være med å bidra må gjerne melde sin interesse. - Vi skal selvfølgelig sørge for å gi en belønning for å vise at vi setter pris på de frivillige som er med å hjelpe oss, konstaterer Os i sitt intervju til nettavisen.


Det skal være noe for alle
Løpet er til for at alle folk fra regionen kan delta.- Jeg håper at folk fra Salangen kommer enten for å gå løpet, se på, eller bidra med den typen positiv galskap som vi ser rundt Arctic Race, sier Os, og legger til at det skal være noe å gjøre for alle som kommer på dette flotte arrangementet som har vært arrangert 56 ganger siden 1958. Avsluttningsvis ber Os alle som vil være med på å enten melde seg på løpet, eller bidra med god dugnadsånd kan gå inn på Reistadløpet sine hjemmesider. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn