Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
fotoklubbig
Noen av fotoklubbens medlemmer i deres lokaler. f.v. Roger Åmo, Anne-Lise Hansen, Alvilde Sæther, Gulli Ovesen og Inger Kristin Hognestad. FOTO: VEMUND MATHIESEN

Salangen fotoklubb:

Forbereder utstilling

SJØVEGAN: Denne uka hadde Salangen fotoklubb møte i sine lokaler på Lundbrygga. Her valgte de ut, skrev ut, og redigerte bilder til utstillinga de skal ha i kafeen på Lundbrygga, med tema "Folk i arbeid".


I et samarbeid med Sør-Troms museum, har Salangen Fotoklubb fått nye lokaler på Lundbrygga. I tillegg har de fått oppdraget med å utsmykke kafeen i 2. etasje på museet med bilder. I disse dager planlegges utstillinga, som skal stilles ut før Millionfisken, nøye.


Etterarbeid

Onsdag kveld i lokalene på Lundbrygga, arbeidet fem av klubbens medlemmer med etterbehandling av bilder til utstillinga. Det ble også skrevet ut bilder, og på bordene i lokalet lå bildene av "Folk i arbeid" spredt. Klubbens leder, Roger Åmo, sier at det er godt miljø i lokalene: - Vi møtes ofte her og jobber med bilder, og skriver ut bilder. Det er et veldig godt miljø her, legger han til.


For alle

Fotoklubben har til dags dato 25 medlemmer, hvorav ca. halvparten er aktive. Roger Åmo forteller at alle er velkommen i klubben. - Det er bare å melde seg inn. Det eneste som er nødvendig, er at du har en interesse for fotografi. I tillegg til å møtes i lokalene, arrangeres turer, kurs osv. av klubben.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider