Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Årets Salangen-Stjerne
Jon Henrik Larsen (t.v.) og Sindre Bertin Pedersen etter tildelingen av prisen "Årets Salangen-stjerne-2015". FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Ble årets Salangen-stjerne!

Fotballentusiast fikk pris

SJØVEGAN: Salangen-Nyheters lesere kåret fotballentusiasten Sindre Bertin Pedersen til vinner av prisen "Årets Salangen-stjerne-2015". Prisen ble delt ut lørdag kveld under direktesendingen av "Julestemning".


Også i år var det kommet mange forslag på hvem som skulle få tittelen "Årets Salangen-stjerne". Men en av kandidatene skilte seg litt ut. - Når noen er med å skape samhold og glede i et fotballag, og samtidig blir en maskott for laget, så betyr det veldig mye. Både for laget, men også for enkeltpersonen. Sindre Bertin Pedersen er akkurat den personen. Han reiser land og strand for å følge favorittlaget sitt, Salangen! Uansett hvor de spiller sine fotballkamper, sier redaktør Jon Henrik Larsen. Prisen som nettavisen deler ut, er en julestjerne levert av Anitas Blomster på Sjøvegan. Utdelingen skjer hvert år i desember, og kan tildeles personer som gjør noe for andre i Salangen- samfunnet.


Fotballentusiast
For Sindre kom prisen som aldri så lite sjokk når han satt i studio sammens med Jon Henrik. - Jeg er utrolig glad for å få prisen. Jeg synes fotball er veldig interessant. Og det betyr utrolig mye for meg, sier Sindre litt vemodig i stemmen. Han kommer til å fortsette og heie og støtte oppom favorittlaget sitt, SIF Fotball også i kommende sesong.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider