Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
0001_steilia_romjulaapent_header
Steilia alpinsenter i Bardu har åpent i romjula, og det er mange som ønsker litt fart og spenning. Onsdag morgen var det mellom førti og femti besøkende allerede ved åpningen klokken elleve. FOTO: STIAN LARSEN / INGRESSFOTO: PÅL SOLBAKKEN.

Steilia alpinsenter har åpen i romjula:

Full fart etter jul

SJØVEGAN: Steilia alpinsenter i Bardu har åpent i romjula for alle som ønsker seg en luftetur. Tross kulda var det bra oppmøte på onsdag, første åpne dag etter juleferien.


Tredje juledag var første dagen Steilia alpinsenter hadde åpent fra 11:00 til 15:00 etter en kort juleferie og første dagen startet med et godt oppmøte av mange som trosset temperaturen for å oppleve litt fart og spenning. - Forholdene er veldig bra nå, selv om frost har gjort snøen hard er vi daglig og prepper slik at det skal være mykt for kjørerne. Det er omlag minus tjue nederst i bakken, men toppen er det omlag minus ti, det oppfordres derfor til å kle seg godt og ta hyppige pauser. Jeg hørte rykter i at det var mellom førti og femti besøkende når vi åpnet bakken ved elleve tiden, forteller Erik Gravem.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider