Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • søndag5°C
  • mandag8°C
  • tirsdag8°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
midtvintervakebig2
Det blir meget hyggelig rundt bålet førstkommende søndag når den årlige Midtvintersvaken arrangeres. FOTO: LAVANGEN FJELLVANDRERLAG

Lavangen fjellvandrerlag feirer:

Går mot lysere dager

SOLØYMARKA: Lavangen fjellvandrerlag ønsker å feire at vi går lysere tider i møte, og inviterer i den anledning store og små til en Midtvintersvake.


Søndag 21.desember inviterer Lavangen fjellvandrerlag til Midtvintersvaka. Turen vil gå fra Fjellkysten og starter kl 18.00. Turen går langs lysløpen og er ca 1,2 km lang. Det er meldt godt vær og forholdene er meget fine. Det er litt isete innover så brodder er å anbefale, men det går godt ann å gå uten. Mange pleier også å ha med seg akebrett til de minste eller spark, og det går godt ann i år også.


At nissen dukker opp pleier være populært hos både store og små. FOTO: LAVANGEN FJELLVANDRERLAG


Stemning rundt bålet
Turen vil stoppe litt ved bålplassen der det vil bli servert gløgg, og det er bygd opp bål som vi tennes på, så blir det muligheter for å grille pølser. Arrangøren håper selvfølgelig at nissen vil komme innom en tur. Han har ihvertfall gjort det tidligere år og det var veldig populært blant ungene og noen av de voksne også. Inngangsbillett er kr. 25 for voksne, og barn gratis. Det vil som vanlig trekkes en premie på billetten. Det vil bli salg av fakler for de som ønsker det.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider