Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. april 2018

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lørdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
am_fotball_treningssamiling_header
Nordnorsk amerikansk fotball: I alt 27 spillere og 3 trenere fra Bardu Wolverines og Tromsø Trailblazers var i helga på Sjøvegan hvor de hadde treningssamling i Salangshallen.

Amerikansk fotballtrening:

Går sammen i 2. divisjon

SJØVEGAN: I helga hadde Salangen besøk av de amerikanske fotballagene Bardu Wolverines og Tromsø Trailblazers som hadde treningssamling i Astafjordhallen.


Bardu Wolverines og Tromsø Trailblazers er begge amerikanske fotballag som i år skal spille sammen i andre divisjon. Ettersom de måtte ha en treningssamling nå så endte de opp med å ha det i Astafjordhallen, som var den eneste ledige innendørs lokasjonen med kunstgress. Her øvde spillerne sammen på posisjoner og spilltaktikk. – Det er første gang at Bardu Wolverines spiller i 2. divisjon, mens Tromsø Trailblazers har spilt to sesonger tidligere, forteller hovedtrener og styreleder, Nancy Wikra til nettavisen.

am_fotball_treningssamiling_artikelfoto.jpg
Bardu Wolverines og Tromsø Trailblazers går i år sammen for å spille i 2. divisjons amerikansk fotball.

De to eneste lagene i nord
Amerikansk fotball er ikke videre utbrett i Norge, og nord for Trondheim finnes det bare to lag. Både Harstad og Bodø har prøvd å få til lag, men ellers finnes samtlige amerikanske fotballag i sør-, øst, og vestlandet. I løpet av sesongen skal de i alt 27 spillerne to ganger reise ned til Østlandet for å spille kamper, mens de vil i løpet av året få tre forskjellige lag på besøk hit nord. – Vi jobber opp mot å kanskje få til en kamp i Bardu, men ellers blir nok de andre kampene avholdt i Tromsø, opplyser Wikra avslutningsvis. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider