Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 20. januar 2018

  • lørdag-12°C
  • søndag-16°C
  • mandag-15°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
leder_millionfiskpasset_ingress
Leder i hovedkomiteen for Millionfisken AS, Jørn Myrlund forteller til nettavisen at salget på Millionfiskenpass har gått bra. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Millionfisken 2017:

Gått etter forventningene

SJØVEGAN: Siden 9. desember har Millionfisken- passene til neste års runde med den grensesprengende fiskekonkurransen vært mulig å kjøpe, og ifølge leder Jørn Myrlund har salget gått over all forventning.


I tradisjonens tro kan alle fiskeentusiaster og festivalglade mennesker sikre seg et pass til redusert pris, eventuelt som en flott julegave for de som vil sette pris på en sommerlig opplevelse i Salangen kommunes vakreste årstid, ikke bare med en konkurranse med en vanvittig premie, men også store musikalske opplevelser fra hovedscenen i Sjøvegan.


Over all forventning
Leder i hovedkomiteen for Millionfisken AS, Jørn Myrlund kan fortelle at salget av Millionfiskenpass har vært god så langt i år - Vi blir å telle dem opp over nyttåret. Da får vi et nøyaktig tall på hvor mange pass som har blitt solgt, men så langt har salget gått etter forventningene våre, sier lederen i hovedkomiteen fornøyd til nettavisen. Myrlund legger til avsluttende at de over nyttår blir å avsløre mer av innholdet til Millionfisken 2017.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn