Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag9°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ny_gapahu_til_strandparken_ingress2
Folkehelsekoordinator i Salangen kommune, Jorun Utne (innerfelt) mener det er flott at gapahuken er på plass, og selv om at det fortsatt er en del arbeid i Strandparken som gjenstår, håper hun at folk tar gapahuken i bruk. FOTO: PRIVAT

Fikk midler fra Salaks og Troms Fylkeskommune:

Gapahuk i Strandparken

SJØVEGAN: Det jobbes knallhardt med å skape et godt sted å være på Strandparken like utenfor Sjøvegan sentrum. Nå har det kommet på plass en gapahuk som allerede kan tas i bruk.


I går formiddag dukket det opp en splitter ny gapahuk i Strandparken like utenfor sentrum av Sjøvegan. Den var levert av Sjøveganhytta AS, og ble både bygd og malt av salangsværingen Karl-Kristian Kleppe. - Vi fikk midler fra Troms Fylkeskommune og Salaks for å bygge gapahuken. Den ble veldig fin, og i tillegg har vi plassert en bålring som kan brukes allerede nå, forteller folkehelsekoordinator i Salangen kommune, Jorun Utne fornøyd til nettavisen.

Mer gjenstår
Det har kommet fram flere planer om hva som skal dukke opp på Strandparken for brukere, og folkehelsekoordinatoren forteller til nettavisen at vi blir å se den største forskjellen mot våren 2018. - Akkurat nå er det litt rotete på stedet, men det blir å endre seg til våren. Til da kan jeg minne folk på at skøytebanen skal bli klargjort over nyttår når været forhåpentligvis blir mer stabilt, sier Utne til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider