Med deltakere fra Bardu ungdomsskole, Lavangen skole, Elvetun skole, Ibestad skole og Gratangen montessoriskole kunne arrangørene på Salangen skole pakke sammen med et smil om munnen.

Det var omtrent 350 elever som deltok, og lærerne på Salangen skole stilte selv med eget lag sammen med alle de 46 andre. Heiagjengen under stafetten besto av de som ikke sprang, og stemningen var på topp når elevene løpte.

Nye t-skjorter
Tinestafetten deler hvert år ut nye t-skjorter som de deltakende skal løpe i. I år var de hvite med mørkeblåe detaljer. Mange av elevene var godt fornøyd med det nye designet.

(Saken fortsetter under innlegget)

Tallet på deltakende har økt
Tross at fødselstallene går nedover har Tinestafetten i Salangen gått fra omlag 300 deltakende i fjor til omlag 350 i år. Før stafetten startet klokken 12.00 var det aktiviteter som ble gjennomført. Friidrett, fotball delt på 4 baner, volleyball i Astafjordhallen, frisbeegolf, natursti var noen av dem.


Ble utsatt
Stafetten som egentlig skulle gå tirsdag 5. juni ble utsatt på grunn av surt vær og videre dårlig værmelding. Været som derimot ble levert i dag var bedre enn forventet, og mange måtte kaste av seg jakkene. Noe som Salangen skole merker, som nå sitter på flere gjenglemte jakker og gensere.