Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
AnneLiseRyel
Generalsekretær ved kreftforeningen, Anne Lise Ryel, takker alle frivillig med flott innsats. FOTO: PRESSEFOTO

Folk i Norge:

Gjør en viktig innsats!

SJVØEGAN: I 2015 viser det seg at hele 61 % av den norske befolkning har gjort en frivillig innsats, det har vært alt fra loddselgere, nattravner, dirigenter, klubbledere og samlere. Kreftforeningen ønsker nå å takke alle for den flotte innsatsen.


I 1986 utnevnte FN 5. desember til den årlige internasjonale frivilighetsdagen. Dagen er innstiften av FN for å hylle de mange som har vist en frivillig innsats av tid og engasjement. - Dette er en dag for å markere og hylle alle de som bruker sin egen tid for å hjelper andre. Vi i Kreftforeningen ønsker å takke alle de som har bidratt med tid og engasjement til å hjelpe de som trenger det, sier Daggi Helling ved Kreftforeningen avdeling Finnmark, Troms og Nordland.


Takker frivillige
Kreftforeningen ønsker å takke alle frivillig som har bidratt med å hjelpe, blant annet de som er med på å holde treffpunkt for de som er berørt av kreft, og skaper relasjoner med de som er i samme situasjon. I takkebrevet står det «Du gjør en helt uvurderlig innsats- hver eneste dag», og avslutningsvis er det skrevet «Tusen takk for din tid og innsats!».

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider