Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 20. oktober 2017

  • lrdag1°C
  • sndag1°C
  • mandag2°C
Været i Salangen:
Hilde_løvberg_bufdir_tilskudd_header
Også i år har Salangen kommune fått tilskudd fra Bufdir til sommeraktiviteter for barn og ungdom. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Aktiv sommer for de unge:

Gladnyhet til barn og unge

SJØVEGAN: Hilde Løvberg kan nå fortelle at de i år også har fått tilskudd fra Barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet til aktiviteter for barn og unge i sommerferien.


For tredje året på rad har Salangen kommune fått bevilget støtte fra Bufdir fra Nasjonal tilskuddordning mot barnefattigdom, pengene skal til aktiviteter for de unge over sommeren og tiltakskonsulent ved Astafjord barnevernstjeneste, Hilde Løvberg forteller at de i år skal ha omlag samme tilbudene som i fjor, men med noen endringer. I år blir det ikke svømmekurs, men istedet blir det tur til Senjatrollet i uke 30. I tillegg har de fått ny teaterregissør for teaterkurset.

Transport og inngang er gratis
Alle unge i kommunen har fått utdelt en brosjyre hvor alle aktivitetene og informasjon er lagt med. Løvberg trekker frem både ridning ved Stall Elvebakken, friluftscamp på Senja i regi av friluftsrådet, familietur til Polarbadet og tur til Polar Park hvor det vil bli mulighet for å kjøre zip-line og grilling. - I Polar Park vil billetten til zip-line bli dekt av oss, og forøvrig vil alle aktiviteter være gratis for alle, både transport og inngang, alt man trenger å ta med selv er nistepakke. Til slutt vil jeg understreke at det er forhåndspåmelding til aktivitetene, forteller tiltakskonsulent ved Astafjord barnevernstjeneste, Hilde Løvberg.

Hilde_løvberg_bufdir_tilskudd_artikkelfoto1.jpg
Denne brosjyren er delt ut til alle barn og ungdom i kommunen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Hilde_løvberg_bufdir_tilskudd_artikkelfoto2.jpg

Til nyhetsarkivet
Tips en venn