Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 16. desember 2017

  • lørdag-5°C
  • søndag-1°C
  • mandag-5°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
MimrerTilbake_Rundt
Det var i forbindelse med 20-årsjubileumet til Norge Rundt at de arrangerte en landsdekkende sesong, og besøkte derfor Lavangen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Alex Norbakken mimrer tilbake:

God reklame for Lavangen

TENNEVOLL: Alex Norbakken mimrer tilbake til 19.april 1996 da han åpnet programmet Norge Rundt på NRK med sangen «Å eg veit meg et land».


Fredag 19. april 1996 kunne hele Norges befolkning se Alex Norbakken på NRK da han stod med kommunegrensa mellom Lavangen og Gratangen på Gratangsfjellet, og sang «Å eg veit meg et land». Norbakken mimret tilbake da han stod i snøskavlen ved siden av kommuneskiltet til Lavangen med kameraene pekt mot seg. - Der og da tenkte jeg ikke over at jeg sang til hele Norge. Jeg er vant til å synge fremfor store forsamlinger, mimrer Norbakken ovenfor nettavisen. Denne utgaven av Norge Rundt omhandlet mellomstikkene nemlig om Lavangen kommune noe Norbakken sier var god reklame for kommunen.

MimrerTilbake_Rundt_Big.jpg
Etter besøket i Bergen fikk Norbakken den første jubileumskoppen som ble produsert. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Fikk spesiell krus
Norbakken informerer om at Lavangen kommune vant en konkurranse etter at Norbakken besøkte TV2 huset i Bergen og overrekte en vimpel med Lavangens kommunevåpen. Da ble det trekt ut at filmteamet skulle besøke Lavangen kommune og filmingen ble gjort på vinterstid. - Etter besøket i Bergen fikk jeg et eget krus med logoen til Norge Rundt. Den er bare til pynt, jeg har jo ikke råd til å bruke den, ler Norbakken til nettavisen.

Se prorgrammet da Norge Rundt besøkte Lavangen her...

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider