Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
dart_indregård_artikkelfoto
– Vi er veldig fornøyd med oppmøte i helga, vanligvis er vi i underkant av 30 spillere, men i helga var vi førti, forteller medlem i Fryseriet Dartklubb, Kim Jarl Skaug Thomassen.

Stort oppmøte på dartturnering:

God steming på Indregård

INDREGÅRD: I helga var det dartturnering inne på det gamle ungdomshuset i Indregård. Det var Fryseriet Dartklubb som arrangerte, og det var hele 40 deltakere fra Tromsø i nord, til Narvik i Sør.


Lørdag var hele 40 dart-entusiaster samlet inne på det gamle ungdomshuset i Indregård da Fryseriet Dartklubb arrangerte turnering. Det kom spillere fra både Tromsø, Narvik, Bardufoss og Malangen for å være med på denne dartturneringen. – Vi er veldig fornøyd med oppmøte i helga, vanligvis er vi i underkant av 30 spillere, forteller medlem i Fryseriet Dartklubb, Kim Jarl Skaug Thomassen i intervju med nettavisen.


Spilte i 8,5 timer
Når 40 spillere møtes til turnering går timene fort unna. Hver skal de spille 3 runder hver i hver serie, og rundt 21:30 på kvelden var siste finalespill gjennomført. Skaug Thomassen forteller at de har bare fått positive tilbakemeldinger fra de besøkende deltakerne. – De var veldig fornøyd, både med oppmøte og serveringen og at det ble slik det ble. De hadde ikke regnet med at det ble å komme så mange, så de var overasket. Inntektene fra helgas arrangement går til drift av klubben vår. Slike turneringer er viktig for at vi skal kunne opprettholde darttilbudet i kommunen, sier Kim Jarl Skaug Thomassen.

 

Alle kan komme å spille
Det er ikke nødvendig å være medlem av dartklubben for å være med å spille. Skaug Thomassen forteller at alle er hjertelig velkommen til å være med å delta. – Vi har åpent fra klokken 19:00 mandag og onsdag. Det koster 50 kroner å være med å spille, og 20 kroner for å være med på utgangslottoen om de ønsker. Da er det trekning på slutten av kvelden hvor det trekkes en vinner som får en premie, forteller Kim Jarl avslutningsvis.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS