Mange undres jo på om ikke tennene hører til resten av kroppen, siden det å gå til tannlegen må en betale selv, og blir ikke støttet av helsevesenet. Men, uansett er det viktig å ha gode tannleger for å holde tyggeutstyret i orden. - Jeg har jo vært i Sjøvegan siden 2001, og startet med privatklinikk i 2008. Jeg trives godt her i Salangen, med mange fine mennesker og et godt miljø. Jeg har en god tannklinikk, og jeg er så fornøyd med mine faste kunder, så her blir jeg, sier tannlege Saji Varughese til nettavisen.

 

Kirurgi
Hos tannklinikken her på Sjøvegan kan man få mye utført her, og slipper å reise til Tromsø eller andre steder for å få god behandling. - I tillegg til vanlig tannstell som plombering, rotfylling og eventuell trekking, så utfører jeg diverse kirurgiske inngrep av forskjellig art, og jeg setter også inn implantater, så pasientene kan få mye gjort her hos meg på Sjøvegan. Dette er en spesialkompetanse som jeg har, og kanskje ikke folk flest vet om, sier en egasjert Saji Varughese til nettavisen.

Saji_tannlege_artikkelfoto.jpg
Tannlege Saji Varughese synes folk er svært flink til å ta vare på tennene sine. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Bedre tenner
I de senere år har nok folk insett at det lønner seg å ta godt vare på tyggeredskapen. - Ja jeg ser jo stor forskjell på det siden jeg startet min karriere. Og mine faste kunder er også veldig fornøyd med at dem tar en halvårlig eller årlig sjekk av tennene, og da slipper de unna de store jobbene som koster mye. I tillegg er folk flest blitt mye flinkere med å rense tennene og holde en bedre munnhygiene, så den generelle tannhelsen hos folk er veldig bra, og jeg synes folk er flinke, sier Varughese til nettavisen, og avsluttingsvis tilføyer; - Jeg har ingen planer om å dra herfra, for her er det godt å være.