Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 21. april 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Julerevyen2015
Den vellikte renholderen Knut Sarvik var en av de som ble pariodert av elevene i årets revy. FOTO: JON HNERIK LARSEN

10.klasse ved Salangen skole hadde:

Grensesprengende revy!

SJØVEGAN: Onsdag kveld leverte 10.klassen ved Salangen skole årets julerevy i Salangen kulturhus. Ingen var trygge for hvem ungdommene ville parodiere i løpet av den humoristiske kvelden.


Tiendeklassen skolen fremførte en fantastisk revy. Det var tydelig og klart at ungdommene hadde lagt sjelen sin i arbeidet og alt gikk smertefritt fra scenen. Det var en grensesprengende aften. Ungdommene hadde virkelig brukt kreativiteten og ingen kunne føle seg trygge på hvem de kom til å parodiere på grunn av at alle temaene var aktuelle.


Sang fra norske viser
De flinke elevene i 8.klasse leverte en fin sang, fra den norske sangboka. Det ble også fremført dansenummere av de flinke skuespillerne i siste klassetrinn ved skolen. Men rosinen i pølsa var eleven Grete som kommer fra Tyskland, som fremførte melodien "My heart will go on" på panfløyte. Det var nok første gang et slikt instrument har blitt spilt i en julerevy ved skolen.


Fullsatt
Salangen kulturhus var fyllt opp til randen av foreldre, tanter, onkler og besteforeldre som ikke ville gå glipp av årets revy. For mange er dette en kjent tradisjon i Salangen og se julerevyen før det er jul.

Julerevyen.jpg
Publikum måtte plasseres i høyden. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Se videoinnslag fra revyen under:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider