Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. april 2018

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lørdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
GreteGlemmestad
Sogneprest i Salangen Menighet, Grete Glemmestad ønsker alle hjertelig velkommen til skigudstjeneste i Seljeskog førstkommende søndag klokken 11:00. Det er Per Gustav Nilsen som skal lede andakten.

Inviterer til skigudstjeneste:

Guds ord ute i det fri

SELJESKOG: Førstkommende søndag inviterer Salangen menighet i samarbeid med idrettslaget til friluftsgudstjeneste ved klubbhuset i Seljeskog.


I fjor sommer arrangerte Salangen menighet friluftsgudstjeneste på Storhaugen. Dette falt tydelig i smak med menigheten, og det ble straks foreslått at det måtte legges opp til en vintergudstjeneste også. Førstkommende søndag klokken 11.00 skal det avholdes skigudstjeneste i Seljeskogen. Det er Per Gustav Nilsen som skal lede andakten.


Matservering
Det vil også bli servert mat og kaffe der, blant annet en deilig elgsuppe, så det oppfordres til å ha med kontanter, men Vipps er også tlgjengelig. Skulle ikke værprognosen holde ord vil gudstjenesten bli avholdt innendørs, ellers er det lagt opp til at den skal holdes ute. – Man trenger ikke ski for å komme seg dit, men det er en fin anledning for å kunne få seg en skitur i etterkant av andakten. Det er jo koselig å kunne ha en godstjeneste i Seljeskogen og da er det naturlig at den avholdes utendørs, forteller sokneprest Grete Glemmestad til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider