Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 20. februar 2018

  • tirsdag-12°C
  • onsdag-9°C
  • torsdag-9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
HandlerTilrettelegging
Susann Helberg (t.v), Liz Heggelund, Sølvi Dahlberg og Rigmor Thomassen-Sjøgren er stolte over å være en verdig kandidat for IA-prisen i Midt-Troms. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Kandidat for IA-prisen:

Handler om tilrettelegging

VASSHAUG: Vasshaug barnehage var en verdig kandidat til IA-prisen i Midt-Troms, men i år gikk prisen til Finnsnes vaktmesterservice.


Til tross for å ikke gå av med prisen er enhetsleder Liz Heggelund fornøyd med å være kandidat. - Det er kjekt å kunne bli lagt merke til. Det var en tung omstilling etter at vi slo i sammen alle barnehagene, og vi har jobbet hardt med inkludering og tilrettelegging blant de ansatte, sier Heggelund stolt til nettavisen.


- Vi er et team
Helt siden fjerde kvartal i 2015 har Vasshaug barnehage klart å redusere sykefraværet fra 17 % ned til 4 %. Tillitsvalgte Sølvi Dahlberg nevner at de har ligget under 5 % sykefravær i omkring ett og et halvt år. - Alle som er her er en del av teamet. Vi er av avhengige av hverandre og vi samarbeider godt. Det er ikke alle som er frisk hele tiden så vi tilrettelegger arbeidet om noen kommer på jobb litt syk, sier Dahlberg til nettavisen.

HandlerTilrettelegging_Big.jpg
Jentene er fornøyde med å få blomsten som trøstepremie. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN


Skape godt arbeidsmiljø
Tillitsvalgte Susann Helberg sier at de fokuserer på å skape et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen med å skape et samarbeid og kommunikasjon mellom de ansatte. - Tidligere har vi arrangert personalturer som har hjulpet veldig. På en slik tur ble vi alle bedre kjent med hverandre som kanskje ikke ville ha skjedd ellers. Vi håper på at vi klarer å skape flere slike turen i fremtiden, sier Helberg avslutningsvis til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider