Den 17. juni sto Salangens 3. divisjons damelag på Alfheim hvor de skulle møte sterke TIL. I fjor endte 3. divisjonskampen dårlig for Salangen, men i år ga de Tromsødamene sterk motstand. – Vi var veldig spente i forkant av kampen. Det er litt vanskelig å vite når man møter et så bra lag som TIL, men vi spilte bra. Vi har fått et bedre samspill i år, forteller kaptein på SIF, Veslemøy Talseth.


Gjorde comeback i fjor
Etter flere års pause gjorde Benedicte Woll comeback for SIF i fjor høst, og under søndagens kamp var det hun som landet kampens første mål, og før kampen var over hadde hun scoret hat-trick mot Tromsølaget. – Det var en spennende kamp, mye fart og mange mål. En veldig fin kamp på Alfheim. TIL er et lag med stor stall med jenter som har et godt potensial, sier Benedicte Woll til nettavisen.


TIL hentet seg inn i 2. omgang
Tromsø utliknet til 1 -1 før Benedicte (spiss) igjen ga Salangen ledelse, men før pause hadde Tromsø utlignet og stillingen sto 2 - 2. Etter pause scoret salangsjentene enda to mål, det ene av Benedicte Woll, det andre var det Sunniva Marthinsen (midtbane) som sto for. Tromsø tok til slutt overtaket i 2. runde og da dommeren blåste sto stillingen 4 - 6 i TILs favør.