Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
30_trimmen_header
Det er folkehelsekoordinator i Salangen, Jorun Utne som har ansvaret for premieutdelingen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

Premieutdeling for 30-trimmen:

Hedrer spreke turgåere

SJØVEGAN: Tirsdag den 19. desember er det klart for premieutdeling for alle som har vært med på 30-trimmen. Alle som har klart målet om å besøke minst 10 av turmålene har gjort seg fortjent til premiekruset.


30-trimmen 2016-2017 ble avsluttet 31. oktober og det er nå klart for å hedre alle spreke turgåere! Premieutdelingen blir tirsdag 19. desember kl 18:00 i Salangen kulturhus. Alle som har klart målet om å besøke minst 10 av turmålene har gjort seg fortjent til premiekruset. For de under 11 år eller over 65 år holder det å ha gjennomført 7 turer. Ved premieutdelingen vil det bli servert noe varmt å drikke, pepperkaker og klementiner. Alle turgåere og andre som måtte ønske å delta er velkommen.
 

Mange varierte turer
30-trimmen er en turkonkurranse med turmål i Salangen og Lavangen. Turene er godt merket og beskrevet. Turene er gradert i samsvar med den nasjonale Merkehåndboken  der grønne turer er de letteste, dernest følger blå, rød og sort. Det er lagt opp til stor variasjon i turer. Du vil finne alt fra krevende og luftige toppturer til lavterskelturer som kan gjennomføres for de aller fleste. 30-trimmen blir arrangert av Salangen Folkehelse, Lavangen fjellvandrerlag og Salangen IF ski.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider