Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 21. februar 2018

  • onsdag-12°C
  • torsdag-9°C
  • fredag-9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Salangsværing2015
"Shine On" ble hedret og æret som årets salangsværinger. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Hele Salangen:

Hedret hobbymusikerne

SJØVEGAN: I går ettermiddag ettermiddag delte ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo ut heder og ære til musikerne i det lokale initativet "Tribute to Pink Floyd" som har oppstått i Salangen.


Vi går i mot slutten av året og i tradisjon tro skal også prisen av åretets salangsværing deles ut. Ordføreren har mottatt mange forslag om hvem som fortjente å få årets salangsværing. Årets hederstittel og prisen gikk til det den lokale musikkgruppen Shine On. - Det var omkring 40 henvendelser, den første kom allerede i vår. Det var en variert liste med ufattelig mange gode kandidater. Det har kommet utrolig mange e-poster og kommentarer til meg om at disse herrene og kvinnene som med rette fortjener tittelen "Årets Salangsværing 2015", sa ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo.


- Kjæm mer
Onsdag ettermiddag på kommunestyrets middag på Toos Kafe ble prisen delt ut. - Det føles godt å bli verdsatt. Dette har vært en utrolig reise, som vi ikke trudde kom til å bli så lang. Vi er stolte av å representere Salangen. Vi er ikke ferdig ennå og vi har spennende ting på gang i 2016. Det kjæm mer!, takket frontfiguren i det lokale initativet "Tribute to Pink Floyd", Stian Davidsen Kleppe.

Se videoinnslag fra utdelingen her!

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider