Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
00001_aarets_salangen-stjerne_henriette_header
- Du har virkelig gjort deg fortjent til å få Årets Salangen-stjerne sier sjefsredaktør i Salangen-Nyheter Jon Henrik Larsen til Henriette Fredriksen. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Årets lokale folkepris:

Henriette fikk stjerna

SJØVEGAN: Da var det i tradisjon tro på tide å dele ut årets Salangstjerne fra oss i redaksjonen. I alt 68 forslag kom inn, og den stolte eieren av Årets Salangsstjerne ble Henriette Fredriksen.


Årets Salangsstjerne gikk i år til Henriette Fredriksen som har betydd mye for idretten i kommunen, spesielt innen turn hvor hun har vært aktiv mesteparten av tiden siden 5-6 års alderen, i tillegg til å i dag være trener for flere partier av SIF Turn. I tillegg er hun med i viseklubben Baluba og SalSing kortet. - Jeg må si at dette var en stor overraskelse, men det er utrolig fint å bli satt pris på for det arbeidet man gjør, sier Fredriksen til nettavisen.

00001_aarets_salangen-stjerne_henriette_artikkelfoto.jpg
Årets Salangen-stjerne ble Henriette Fredriksen på grunn av sitt engasjement innen idrett og kultur. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.
 

Givende å være turner
Henriette har vært intervjuet flere ganger i nettavisen på grunn av sitt engasjement i lokale kultur- og idrettsarrangement. Som trener for SIF Turn synes hun det er veldig givende både for at hun trener andre, men også for at hun kan være med å bidra til å opprettholde turntilbudet i Salangen. Vi i Salangen-Nyheter gratulerer Henriette Fredriksen så mye med folkeprisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS