Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
dekk_vinter_header
Daglig leder ved Yx Sjøvegan, Brynjar Johnsen forteller at det allerede begynner å ta seg opp med bestillinger til høstens dekkskifte. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

På tide å legge om:

Her kommer vinteren

SJØVEGAN: Den kalde årstiden står for tur, og da er det igjen på tide med den biårlige tradisjonen som definerer oss med adresse langt nord på globusen. Nå skal vinterdekkene på.


Yx er nå eneste dekkleverandør på Sjøvegan, og daglig leder Brynjar Johnsen forteller at dekkbestillingene går sin vante gang slik de pleier å gjøre på denne tiden av året, men at de har opplevd en liten økning på dekkhotellet. - Det er enda for tidlig å si om vi vil oppleve noe økning i dekksalget. Selv om vi er eneste dekkleverandør på Sjøvegan betyr det absolutt ikke at vi har monopol, forteller daglig leder ved Yx Sjøvegan, Brynjar Johnsen.

Fått ny dekkomlegger
Selv om det enda er tidlig, legger ikke Brynjar skjul på at de ikke har nok å henge fingrene i inne på verkstedet, i tillegg har de akkurat fått en helt ny dekkomlegger som har kapasitet til å legge om på større dimensjoner i tillegg til de nye og stivere dekktypene. - Den nye omleggeren er også i stand til å kunne legge om de punkteringsfrie SSR dekkene som er veldig stiv og krever kraftig utstyr, forteller Johnsen til nettavisen.

Folk velger pigg
Det er mange negative sider ved piggdekk, både med tanke på miljø og komfort, allikevel velger de aller fleste å kjøre med piggdekk. - Folk velger enda piggdekk selv om vi har prøvd å fremme bruken av piggfritt. Selv har jeg kjørt med piggfritt i flere år og er kjempefornøyd, det er god komfort, støyvennlig og jeg har enda til gode å sette meg fast. For de som pendler over fjelloverganger vil kanskje piggdekk være mer optimalt ettersom man ofte har flere forskjellige fører på en tur, sier Brynjar avsluttende. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider