Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 21. januar 2018

  • søndag-16°C
  • mandag-16°C
  • tirsdag-13°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
borjessonbig
Mia Børjesson er en av Nordens mest etterspurte foredragsholdere. 3.desember kommer hun til Salangen for å holde foredrag. FOTO: ARGUMENT FORLAG

Besøker Salangen:

Holder foredrag ikveld

SJØVEGAN: En av nordens mest etterspurte foredragsholdere, Mia Børjesson (bildet) kommer til Salangen i kveld 3.desember kl. 18.00 for å holde foredrag til foreldre om tenåringer.


Ungdomstiden er en tid der det skjer mange forandringer med barnet både fysisk og psykisk hos unge mennesker. Denne perioden kan oppleves utfordrende for både de unge og deres foreldre. - Vi på Sjøvegan Helsestasjon ønsker i den forbindelse å tilby et foreldreveiledningsforedrag, til de foreldre som har tenåringer. Vi på helsestasjonen har fått prosjektmidler fra Fylkesmannen i Troms, og har leid inn en foredragsholder som heter Mia Børjesson. Hun skal holde et foredrag som heter ; ”I hodet på en tenåring", sier helsesøster Linn-Heidi Helgesen til nettavisen.


Mestring
Dette foredraget er mestrings- og ressursorientert og målet er å styrke foreldrene i møte med tenåringen  - Mia er en av Nordens mest etterspurte foredragsholdere. Hun er utdannet sosionom, sertifisert coach og har diplomutdanning i løsningsfokusert korttidsterapi. Hun er en erfaren praktiker, og jobbet med ungdom i over 30 år. Tanker rundt viktige temaer som relasjoner, kommunikasjon, vennskap, selvtillit og selvfølelse står sentralt i alt Mia formidler, sier Helgesen til nettavisen i en e-post. Arrangementet skal finne sted i auditoriet på Salangen skole i kveld 3.desember fra kl. 18.00 til 20.00 på kvelden.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn