Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 20. februar 2018

  • tirsdag-12°C
  • onsdag-9°C
  • torsdag-9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
haavard_og_steffen_duo_header
Håvard og Steffen duo har en temmelig full kalender med spillejobber for tiden, torsdag og fredag spilte de i sentrum av Sjøvegan, og lørdag kveld skal de spille i Øvre Salangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Håvard og Steffen duo:

Holder konsert ikveld

SJØVEGAN: Det er travle dager for Håvard Sæbø og Steffen Masterbakk for tiden. Siden duoen ble etablert i januar i år har de gjort unna flere spillejobber i distriktet, og tilbakemeldingene er veldig gode. I kveld er det konsert i Øvre Salangen.Under Arctic Race of Norway festen på Sjøvegan kom det mange lokale artister for å opptre, og blant dem fant man Håvard og Steffen duo som holdt konsert både torsdag og fredag. I tillegg holder de konsert i Øvre Salangen i kveld lørdag. Duoen fremfører en knippe både norske og engelske låter, i tillegg til noen selvskrevne låter. I følge Håvards far, Gunnar Sæbø har duoen øvd ganske intenst den siste tiden, og forteller at spillegleden er på topp.

haavard_og_steffen_duo_artikkelfoto.jpg
Duoen fremfører deres selvskrevne Arctic Spring, som de har skrevet sammen med Håvards far, Gunnar Sæbø. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Mye positiv respons
Før spillejobbene for Arctic Race of Norway spilte duoen på Fjellkysten i Lavangen, der fikk de enormt positive tilbakemeldinger, noe som øker spillelysten for den musikalske duoen. Blant annet har de i sitt repertoar noen selvskrevne låter, blant annet en som Gunnar har vært med å skrevet som heter Arctic Spring, som for øvrig er en utrolig flott låt. Duoen gleder seg nå til kveldens konsert på grendehuset i Øvre Salangen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider