Under Arctic Race of Norway festen på Sjøvegan kom det mange lokale artister for å opptre, og blant dem fant man Håvard og Steffen duo som holdt konsert både torsdag og fredag. I tillegg holder de konsert i Øvre Salangen i kveld lørdag. Duoen fremfører en knippe både norske og engelske låter, i tillegg til noen selvskrevne låter. I følge Håvards far, Gunnar Sæbø har duoen øvd ganske intenst den siste tiden, og forteller at spillegleden er på topp.

haavard_og_steffen_duo_artikkelfoto.jpg
Duoen fremfører deres selvskrevne Arctic Spring, som de har skrevet sammen med Håvards far, Gunnar Sæbø. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Mye positiv respons
Før spillejobbene for Arctic Race of Norway spilte duoen på Fjellkysten i Lavangen, der fikk de enormt positive tilbakemeldinger, noe som øker spillelysten for den musikalske duoen. Blant annet har de i sitt repertoar noen selvskrevne låter, blant annet en som Gunnar har vært med å skrevet som heter Arctic Spring, som for øvrig er en utrolig flott låt. Duoen gleder seg nå til kveldens konsert på grendehuset i Øvre Salangen.