Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag9°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julequizbig
Jostein Sagerup er klar for julequiz på fredag på kroa. FOTO: KARIN HASUND

Quiz-kveld på Brygga Kro og Pub:

Hvem tar pokalen ?

SJØVEGAN: Fredag er det atter tid for quiz-kveld på Brygga Kro & Pub, og denne kvelden blir det ekstra spennende. Det er duket for stor finale i kommunekampen mellom Dyrøy og Salangen. Stillingen er 2-2, og den som tar neste stikk får "pokalen" til odel og eie.


Det er lagt opp til litt julestemning på Brygga Kro & Pub når årets siste quiz-kveld går av stabelen kl 21.30 fredag 14. desember. – Det vil bli ulike små jule-overaskelser, og selvfølgelig vil spørsmålene denne gangen være litt julerelaterte, forteller quiz-master Jostein Sagerup. Som vanlig vil det bli kamp mellom de ulike bygdelagene og som en ekstra rosin i pølsa får vi denne kvelden den spennende finalen i kommunekampen mellom Dyrøy og Salangen. Stillingen er 2-2 og det laget som tar det tredje stikket får ”pokalen” til odel og eie.


Plass til flere

Quiz-master Jostein trives godt med å arrangere quiz-kvelder. – Jeg har drevet med quiz i familien i årevis og synes det er kjempeartig. Da jeg ble pensjonist og fikk litt tid til overs ønsket jeg å ta dette litt videre og gi det som et tilbud til alle, forteller den engasjerte quiz-masteren som ikke vil ha noe for den jobben han gjør. – Nei, dette gjør jeg kun fordi det er gøy, og jeg håper at flere lag vil stille opp og hive seg inn i kampen mellom bygdelagene, sier Jostein entusiastisk.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider