Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag10°C
  • mandag10°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julegloggenkonsertbig
Viseklubben Baluba arrangerer i tradisjon tro sin egen førjulskonsert "Julegløggen" i Salangen kirke ikveld kl. 20.00. Visevert er Geir Nordahl. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lader opp til julefeiringen:

I kveld blir det konsert!

SJØVEGAN: Viseklubben i Salangen arrangerer i kveld klokken 20.00 sin egen førjulskonsert for 4.gangen på rad. Mange kjente ansikter medvirker i konserten, der Geir Nordahl er visevert.


Konserten er en miks av sanger, sjangere og artister - derfor navnet "Julegløggen", forskjellige ingredienser som blandes sammen til noe varmt og velsmakende og som hører julen til. Geir Sagerup Nordahl er visevert og har invitert flere av sine musikkvenner til å bidra. - Blant annet kommer to Bardu- jenter, Hanne Linaker med sin fiolin og Anne Katrine Wien på piano og sang. Ellers så vil Siv Asplund Blix, Ruth Bente Aglen, Steffen Masterbakk, Nils Arne Sjøseth, Inger Strand, Tor Magnus Østvik, Ragnhild Fjeldstad med sin saxofon og Maia Gartland Hoff delta i konserten, sier Nordahl stolt.


Klassikere
Og for de som trodde de gode gamle klassiske julesangene blir glemt, tar feil. - Vi har med flere av de gamle klassiske julesangene men har også funnet plass til noen av de nye. Og helt nytt av året er at vi presenterer egenskrevet materiale, som en egen julesang, frister Geir med. -  Vi lover at folk skal komme i julestemning, avslutter den unge viseverten i Baluba. I kveld klokken 20.00 kan du også få julestemning i Salangen kirke.

Se videosmakebit fra konserten:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider