Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 28. mai 2017

  • sndag8°C
  • mandag3°C
  • tirsdag3°C
Været i Salangen:
idrettsheia_tinestafett_ingress

I år som i fjor:

SJØVEGAN: I tradisjon tro arrangerer Salangen skole også i år TINEstafetten, og har invitert elever fra nabokommunen til Idrettsheia førstkommende tirsdag for å være med å delta.
Les mer
DUGNAD_VED_GRAVLUNDET_PÅ_SJØVEGAN_INGRESS

Full dugnad ved kirka:

SJØVEGAN: Ved kirken på Sjøvegan har det vært dugnad, og det var et godt oppmøte. - Det ble fint, vi har vært flinke i dag, forteller ildsjel Inger Bakkemo.
Les mer
countryfestival2017_ingress

Nord-Norsk Countryfestival:

MÅLSELVFOSSEN: Jubelen slo høyt i ørene når gitarist og vokalist i Smokie, Terry Uttley ropte hallo til hele publikumet under den årlige utgaven av Nord-Norsk Countryfestival.
Les mer
replikken_26mai_knut

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" prater Knut-Arild Johansen blant annet med Tormod Berg ved Nord-Norsk Countryfestival for å få en liten rapport om hvordan det går på festivalen.
Se Replikken her
navnebytte_u4_ingress

Navnkonkurranse om U4-området:

SJØVEGAN: Navnkonkurransen for U4-området førte til hele elleve gode forslag som folkehelsekoordinator Anne Mette Brustuen nå har gått i gjennom. Hun forteller at det er tre forslag som skiller seg veldig ut og som går videre til neste del av prosjektet.
Les mer
 
tiurroya_ingress

Unikt besøk i hønsegården:

SJØVEGAN: I en lokal hønsegård eid av Hilde Elisabeth Haug Larsen i Sjøvegan dukket det opp et nokså unikt besøk. Det var nemlig en tiurrøy som fant seg til rette blant hønseflokken.
Les mer
arkitisk_blaabær_ingress

Bærekraftig kosttilskudd:

SJØVEGAN: Arbiota er et prosjekt som har en visjon om å skape bærekraftig helsekost som også skal smake godt, og nå har de endelig lansert sitt eget produkt i tillegg til å være en salgs-platform.

Les mer
 
plastrør_i_veien_ingress

Stikker opp av asfalten:

KISTEFOSSVEIEN: Salangen-Nyheter fikk tips fra en bekymret billist om at det stikker to plastrør opp av veien på strekningen Kistefossveien mellom Kobbesteinberget og Strokkenes, undertegnede journalist tok med kamera for å ta en nærmere titt.
Les mer
morgensending_ingress2[2]

Direkte på SN-Radio:

SJØVEGAN: Det er fredag, og Aleksander Walør ga deg den morgenunderholdningen du trengte! I denne utgaven av Morgensendingen hørte vi blant annet litt fra 10- års jubileet til Viseklubben Baluba, og om Arbiotas helt nye produkt - Bærkraft.
Se Morgensendingen her
10aarmedbaluba_ingress11

10 år med Viseklubben Baluba:

SJØVEGAN: På Lundbrygga i 2. etasje på Sør-Troms Museum var det på onsdag pyntet med ballonger, med en lyd av jubel og feiring. Det var Salangen Viseklubb Baluba som feiret sine 10 år med aktivitet.
Les mer
Replikken_knutaaaa2

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Hilde Elisabeth Haug Larsen, som fikk et veldig spesielt besøk i hønsegården i dag morges.
Se Replikken her
 
sport1_service_sykler_BIG2[1]

Den årlige sykkelservicen:

SJØVEGAN: I løpet av gårdagen var det mulig å se Ronny Jenssen og Egil Vaeng like utenfor Sport1 i sentrum av Sjøvegan. De drev med den årlige servicen av sykler for folk som gjør seg klar for sesongen.
Les mer
Skolen_i_Seljeskogen_Tøllef_tøllefsen_INGRESS

Den gamle skolen i Seljeskog:

SELJESKOG: Den gamle skolen i Seljeskog står forlatt og naturkreftene har gjort sitt inntog med å ta tilbake den gamle bygningen. For seksti år siden gikk Lill Haldis Tveiten i andre klasse ved skolen, og hun har mange gode minner fra den tiden.
Les mer og se bilder
 
8[1]

Har høyest befolkningsvekst:

SJØVEGAN: I følge Statistisk Sentralbyrå ligger Salangen kommune på topp i høyst befolkningsvekst etter første kvartal i år, med en økning på hele 0,95 prosent. Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo er utrolig stolt over de positive tallene.
Les mer
folkehelsekoordinator_BIG

30-trimmen er i gang:

SJØVEGAN: Det ligger ennå mye snø oppe i fjellene og man skal ikke så mange høydemeter opp før at man treffer på mye snø. Vi har tatt en prat med folkehelsekoordinator i Salangen, Anne Mette Brustuen om forholdene ute i terrenget nå.
Les mer