Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 23. oktober 2017

  • mandag0°C
  • tirsdag0°C
  • onsdag2°C
Været i Salangen:
tvaksjon_ferdiginnsamlet_ingress4

TV-Aksjonen 2017:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Årets TV-aksjon er over, og UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt får nå en samlet pengestøtte fra hele Norges befolkning. Givergleden i Salangen og Lavangen var veldig fin.
Les mer
utpaatur-forside

Det nye reiseprogrammet på web-tv:

SJØVEGAN: I går lørdag 21.oktober gikk premieren på en ny sesong med reiseprogrammet på web-tven til Salangen-Nyheter. Are og Jon Henrik startet reisen fra Norge og ut i den store verden. Nå kan du se opptak/reprise av gårdagens program.
Se opptak av sendingen her
Ny_sokneprest_stig_kaarstad_ingress

Den nye soknepresten i Lavangen:

TENNEVOLL: Den nye soknepresten ved Lavangen menighet er både klar og spent på sin nye stilling. Førstkommende søndag skal han holde sin første gudstjeneste i kommunen.
Les mer
Basar_UL_Samhold_ingress

UL Samhold:

INDREGÅRD: Førstkommende søndag har UL Samhold åpnet dørene på grendehuset og inviterer til koselig høstbasar med både tombola, utlodding og kafésalg. Dørene åpner klokken 17:00.
Les mer
Jørn_Ivar_Kroken

Tradisjonsrik fotballfest:

SJØVEGAN: Enda en fotballsesong er forbi, og det er igjen duket for en avsluttingsfest. - Det er en tradisjonsrik og koselig kveld, forteller festarrangør Jørn Ivar Kroken.
Les mer
LavangstindenStorfjellet_ingress

- Korrekt å bruke begge navnene:

TENNEVOLL: Fjellet på grensa mellom Gratangen og Lavangen har i en årrekke gått under navnet Storfjellet før det i 1997 fikk nytt navn ettter en navnesak i Gratangen.
Les mer
veibildeforside

I hele Salangen fredag morgen:

SJØVEGAN: Etter en natt med kulde er det fredag morgen glatt på veiene i Salangen. Politiet oppfordrer bilister å være forsiktige.
Les mer
kirkedugnad1forside

Salangen menighet:

SJØVEGAN: Salangen menighet søker etter ny trosopplærer ettersom de fra 31.desember i år blir uten trosopplærer i seks måneder. Derfor søker de personer til å være med på noen av aktivitetene i forbindelse med trosopplæringen.
Les mer
0333_utvider_varesalget_ingress

Dina Bay utvider på Kåre på Kaia:

SJØVEGAN: Etter at Kåres lokaler ble utvidet så Dina Bay at de fikk mye bedre plass, dette førte til at hun igjen bestemte seg for drive litt butikk.
Les mer
 
loppeytorg_ingress

Kan bli begynnelsen på noe større:

SJØVEGAN: Med hennes ønske om å skape mer i sentrum inviterer nå Mary-Ann Winstanley til Loppetorg inne på Strandsentret førstkommende lørdag.
Les mer
fyrverkerishowet_gjennoppstar_ingress5

Fyrverkerishowet er reddet:

SJØVEGAN: Nyttårsfyrverkeriets plassering er endelig på plass. Etter at den vante plassen ikke lenger er tilgjengelig, skal den flyttes til moloen i Sjøvegan- sentrum. I tillegg endres også oppfyringstiden til kl. 19.00.
Les mer
 
Russestyre_tv_aksjon_ingress

Russen bidrar til TV-aksjonen:

SJØVEGAN: Etter russefesten i helga nevnte ordføreren ovenfor russepresidenten TV-aksjonen 2017. Mandag ble det foreslått på russestyremøte at Sjøveganrussen skulle være med som bøssebærere. Dette ble enstemmig vedtatt.
Les mer
9_klasse_flaskeinnsamling_oktober_ingress

Flaskeinnsamling for 9. klasse:

SJØVEGAN: Da er det igjen tid for flaskeinnsamling. 9.klasse ved Salangen skole håper så mange som mulig har flasker å gi. Pengene går til klasseturen til neste år.
Les mer
 
ma_ha_dratt_sjoveien_ingress

Forsvunnet båt:

SALANGSVERKET: 1 til 2 døgn siden forsvant det en 14,5 fots RANA plastbåt m/påhengsmotor fra marinaen ved Salangsverket. Dette er den andre båten som har blitt meldt forsvunnet i kommunen denne måneden.
Les mer
Langapent_Forside

Langåpent i Salangen:

SJØVEGAN: Butikkene i Salangen har planlagt å holde langåpent førstkommende torsdag 19. oktober. Det var Ellen Lise Woll ved Sport1 Sjøvegan som fikk ideen til å arrangere en slik kveld.
Les mer