Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. april 2018

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lørdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
salangskarusselenforside

Første runde av Salangskarusellen:

SJØVEGAN: Onsdag var det første av i alt seks løp som er del av Salangskarusellen til SIF Friidrett og Øvre Salangen Idrettslag. Ikke mindre enn 66 spræke salangsværinger var med å deltok i det første løpet.
Les mer
Rein_ingres

Fylkesmannen oppfordrer:

SJØVEGAN: Nå er reinkalvinga i gang, og i de forbindelse kommer fagansvarlig for reindrift hos Fylkesmann i Troms, Øystein Ballari med en oppfordring for alle som skal ferdes i skog og fjell i løpet av den kommende tiden.
Les mer
232_VEGARD_SOSIALE_MEDIER_INGRESS

Leserinnlegg:

SJØVEGAN/TILLER: Vegard Sjåvik (16) er elev ved Kristne Videregående skole i Trøndelag. Han har her skrevet et meget våkent innlegg om mobilbruk hos unge, og konsekvensene det medfører.
Les leserinnlegget her
Fonix_radio_ingress

Hyggelig besøk fra Evenskjær:

SJØVEGAN: Onsdag fikk nettavisen besøk av staben til nærradiostasjonen Radio Fønix fra Evenskjær. Det var et meget hyggelig besøk som og kanskje være spire for et mulig samarbeid mellom nettavisen og nærradiostasjonen.
Les mer
unga_skoper_sjit_ingress

5. klassinger tar saken i egne hender:

SJØVEGAN: Femte klasse ved Salangen skole har sett seg lei av sneiper og søppel rundt omkring og har derfor valgt å ta saken i egne hender.

Les mer
strandrydding_2018_ingress

Inviterer til strandrydding:

SJØVEGAN: I uke 18 og 19 inviterer ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo samtlige til å være med å gjøre en ekstra viktig jobb for både Salangen, for Norge og for fremtiden; strendene skal ryddes.
Les mer
1_mai_una_de_mayo

1.mai blir det samling i Gratangen:

ÅRSTEIN: 1. mai er arbeidernes frihetsdag, og Gratangen Arbeiderparti avholder i år markering på Gratangen folkebibliotek. Hit kommer blant andre Målselv-ordfører Nils Ole Foshaug.
Les mer
02_Inger_strand _header

Harmonisk jenteband til Sjøvegan:

SJØVEGAN: 30. mai er det igjen duket for konsert nede på Kåre på Kaia. Da kommer den norske jentegruppa I See Rivers for å holde konsert.
Les mer
fotoklubben_tusenkunsterne_sammen_utstilling_ingress

Fotoklubben og Tusenkunsterne på Lundbrygga:

SJØVEGAN: Til helga åpner en ganske spesiell kunstutstilling nede på Lundbrygga. Her samles Tusenkunsterne og Salangen fotoklubb for et meget iøynefallende samarbeid.
Les mer
876485641564132513258564_ingress

Klar for 8. mai markering:

SJØVEGAN: 8. mai skal Frigjørings og veterandagen markeres i Salangen. I år kommer områdesjef ved HV16, Arne Markus Svendsen som vil nedlegge blomsterkrans ved minneplaten ved Lundbrygga.
Les mer
poesislam_ingerss

Posei-slam på Sjøvegan vgs:

SJØVEGAN: Mandag, den 23. april var verdens bokdag. Dette ble blant annet markert på Sjøvegan videregående skole gjennom en posei-slam mellom rådgiver Gunnar Sæbø og lærer Ann-Torill Haugseth.
Les mer
 
dagfinn_salangskarusellen_ingress

Onsdag starter Salangskarusellen:

SJØVEGAN: Førstkommende onsdag klokken 18:00 er det klart for årets første løp i Salangskarusellen 2018. Det er SIF Friidrett og ØSIL som arrangerer, og det skal i alt avholdes 6 løp denne sesongen.
Les mer
graagasaforside

Koset seg i fjærsteinan:

SJØVEGAN: Så kom endelig grågåsa i år også til Salangen. Den lot vente litt på seg – kanskje ikke så rart da kong vinter hadde dekket alle beiteområdene med et solid snølag tidligere.
Les mer og se video
 
huawei_P20_pro_iestad

Kinesiske Huawei tester storsatsing på Ibestad:

ANDØRJA: Det innovative mobiltelefonprodusentet Huawei har vært sammen med proffsvømmeren Aleksander Hetland på Ibestad hvor de har gitt Huaweis nye storsatsing P20 Pro.
Les mer
hist_lag_ingress

Historielaget etablerer digitalt bildearkiv:

SJØVEGAN: Salangen historielag jobber nå med utbedringen av sin nye nettside. Til det søker de nå bildemateriell som kan være relevant for siden deres, både gamle og nye.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider