Den årlige fotballturneringen i Gratangen bringer mange venner og sportslige sjeler sammen uansett vær og vind. Blant de 130 fotballagene som er påmeldt i år, kunne nettavisen møte Nikolai Heberg Evenstad, Toni Bendiksen og Jørn Tore Kildal Kristoffersen fra Gibostad United. De var alle samme giret opp til å vinne årets turnering. - Vi er det beste laget. Ved siden av Barcelona og Liverpool, fleiper Evenstad.

gratangsturnering_2017_lag_fra_gibostad_ingress.JPG
Fotballtrikseren Brian "Brizzie" Mengel fra Danmark skal ha show senere i dag, men ble allerede omfavnet av flere unge fans ved fotballbanen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Lærer underveis
Gjenget fra Gibostad er innstilt på å spille for å vinne, men er alle enige at det også er viktig å møte motstand i kampene. - Vi lærer mye av feilene vi gjør, som for eksempel i dag hvor vi innså hvor viktig det er å sentre til hverandre, sier Kristoffersen til nettavisen, mens Bendiksen legger til at de fortsatt klarer å lure inn et par mål uansett. Deres forrige kamp endte uavgjot 1-1, men de er klare til de 2 neste kampene som skjer senere i dag. - Treneren vår trur de er veldig gode, men det er vi også, så de skal få seg en utfordring, avslutter gjenget til nettavisen og ler.