Mazhar har langåpent hver fredag og lørdag, mens Kåre på Kaia har langåpent inn i mellom. Andreas Bay ved Kåre på Kaia sier at de fokuserer ikke på å ha et fast utelivstilbud da de ikke lever av det. - Når vi har et utelivstilbud gjør vi det for å gjøre det. Vi lever i første omgang av kafédriften. Vi opplever at ingen vil være ute å drikke for å være ute, sier Bay ovenfor nettavisen.

Avhengig av anledninger
Bay forklarer videre at Salangsværinger er avhengig av en anledning eller en 'happening' for å gå ut. - Største forskjellen fra større steder er at folk kan gå ut for å gå ut, møte venner, lese avisen eller andre ting. Dette er mer en utfordring for innbyggere enn det er for oss, da de ikke får et fast tilbud, forklarer Bay ovenfor nettavisen.

Utfyller hverandre
Mazhar Iqbal ved Mazhar Kiosk og Grillbar opplever litt av det samme som Andreas Bay forklarer. Mazhar Iqbal informerer om at den første helga de åpnet gikk det kjempebra, men etter det har det variert litt med antall kunder på kvelden. Iqbal sier de også får en pågang av kunder når Kåre på Kaia arrangerer ulike arrangementer. - Når Kåre har åpent får vi også mange kunder innom. Vi ser at de går imellom utelivstedene. Når det er flere tilbud skaper det flere alternativer for Salangsværinger, avslutter Iqbal ovenfor nettavisen.

 

mazhar_Mix_olsalg_ingress6.jpg
Mazhar Iqbal opplever det samme som Kåre på Kaia. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR