"Operapub" er ikke et ukjent fenomen, for etter 2 år og 25 forestillinger kan Kultur i Troms konstatere at folk i Troms og Nordland liker den unike kombinasjonen av pub og opera. I Salangen skal en slik forestilling ta plass 12. oktober ved Kåre på Kaia, der Arctimus Trio som består av Erika Toth på fiolin, Runa Bergsmo på cello, og Ann-Sofie Godø på piano, sammen med sine sangsolister, John Kristian Karlsen og Ketil Hugaas skal holde en uhøytidelig sangforestilling med god drikke ved siden av. Flere av de reisende musikerne har spilt i Salangen før og gleder seg til å komme tilbake.

operapub_BIG.jpg
Runa Bergsmo (t.v.), Ann-Sofie Godø, Erika Toth, John Kristian Karlsen og Ketil Hugaas er klar til å bringe et eventyrlig show ved Kåre på Kaia 12. oktober. FOTO: ØIVIND ARVOLA.

Tett på publikum
I fjor spilte Arctimus Trio på Kåre på Kaia, og cellonisten, Runa Bergsmo ser fram til å komme tilbake til Salangen. - Det var fantastisk og utrolig hyggelig sist gang, og jeg gleder meg veldig til å ta turen tilbake. Spesielt med solistene vi skal ha med. John Kristian Karlsen er en festlig fyr, og Ketil Hugaas har laget mange fine forestillinger før og vet hvordan man lager show, forteller hun til nettavisen. John Kristian Karlsen, som er tenor og distriktsmusiker i Sørfold kommune har også spilt i Salangen og er enig med Bergsmo. - Det er trivelig å trunére i Troms. Det er alltid like fint i området, og jeg gleder meg til å komme til Salangen, avslutter Karlsen.