www.salangen-nyheter.com

EuroMed_header
Wenche Zacho og hennes sønn Christoffer valgte begge å benytte seg av EuroMed AS for å bli kvitt sine alvorlige tannprobemer.

Velge tannhelsetjeneste utenlands?

Ikke angret et sekund

GDANSK: Norske EuroMed AS driver Dental Sense tannklinikk i Gdansk, Polen. Klinikken besøkes av cirka 150 nordmenn hver måned. Fra desember av vil det også være mulig å besøke klinikken med direktefly fra Tromsø, til en rimelig penge.


Mor Wenche Zacho og hennes sønn Christoffer slet begge med store problemer med tennene, hun hadde ingen tenner og sønnen Christoffer hadde problemer med store deler av tennene. I lang tid unnlot de å gå til tannlege ettersom de skjønte det ville bli en lang, smertefull og kostbar affære. - I ti år gikk jeg uten tenner, det gikk ut over selvfølelsen min, forteller Wenche Zacho. Etter langt om lenge fikk de tips om å se etter utenlands tannhelsetjeneste, noe både hun og sønnen var skeptiske til, men bestemte seg for å i hvert fall sjekke hvilke tilbud som fantes. - Vi fant et selskap som het EuroMed, som hadde klinikker i Gdansk og arrangerte rimelige reiser dit. Sammen med min sønn satt vi lenge og diskuterte og overveide dette alternativet, og bestemte oss til slutt for å bare hoppe i det. Vi tok opp lån og reiste til Gdansk, der ble vi møtt på flyplassen av hyggelige mennesker som tok oss godt imot. På klinikken følte vi oss velkommen fra første stund og alle vi traff der var veldig hyggelige og hjelpsomme, opplyser Wenche Zacho ovenfor nettavisen.
 

EuroMed_artikkelfoto.jpg
Wenche Zacho sammen med sin tannlege, Dr. Lukas Lassmann. - Han er utrolig dyktig og han kan alt, skryter Wenche. 
 

Imponert over teknologien
Både Wenche og Christoffer hadde mange timer i tannlegestolen foran seg, og det var ikke til å stikke under en stol at de både gruet og gledet seg. Mor og sønn fikk en liten omvisning sammen med tannlegene som skulle behandle dem, og de viste hvilket utstyr som skulle brukes, og tok seg god tid til å forklare hva de skulle gjøre, slik at de skulle være forberedt på hva som var i vente. - Det første jeg vil fremheve er hvor godt de utnytter seg av teknologien, jeg var rett og slett imponert. Tannlegene var også høyst kompetente, og veldig omsorgsfulle. De gjør ting på en litt spesiell måte, og bruker kun det beste av utstyr. Man føler seg veldig godt ivaretatt når man er der, selv har jeg hatt tre store operasjoner. Jeg har ikke hatt en eneste komplikasjon, alt har grodd fint og jeg ble helt god, forteller Wenche.
 

EuroMed_artikkelfoto2.jpg

 

Stolt av å smile
Sønnen Christoffer, slet med tannlegeskrekk og hadde en rekke problemer med tennene. - Under første besøket i Gdansk ble jeg veldig positivt overrasket over hvor imøtekommende og proffe alle sammen var. Når du setter deg i stolen og forteller at du har tannlegeskrekk så er de veldig påpasselig med å roe en ned, sørge for at man har det bra og de tar seg tid og forklarer hva de skal gjøre. De tilbyr både smertestillende og narkose, og selv var jeg fast innstilt på narkose, men de snakket meg fra det, og det gikk helt fint. Jeg har i alt vært tre ganger på klinikken nå, og har kun godt å si om både EuroMed og Dental Sense klinikken. Jeg jobber til daglig som servitør, og har alltid slitt med å vise tennene når jeg smiler, dette er ingen problem nå lengre, forteller Christoffer stolt, og legger til at tannlegeskrekken er blitt betydelig redusert etter besøkene i Gdansk.
 

EuroMed_artikkelfoto3.jpg
EuroMed AS stiller strenge krav til høy kompetanse hos sine ansatte og topp moderne utstyr i sine klinikker. 


Høye krav til kompetanse
Selskapet EuroMed AS er et norsk selskap som er medeiere i klinikken Dental Sense som har to avdelinger i Gdansk, Polen. EuroMed AS jobber med å bistå norske pasienter hele veien. I alt har de rett i underkant av to tusen norske pasienter i året, av disse finnes de som bare ønsker en rens av tennene, bleking eller fyllinger, til de mer avanserte inngrepene som å gjenoppbygge hele kjeven, innsetting av broer og implantater. - Vi har en garanti på fem år, foruten om fyllinger som har en garanti på to år. Vi stiller høye krav til kompetanse til de ansatte i Dental Sense, og de som jobber der er på landsbasis på toppnivå, både som tannleger, men også som medmennesker. Vi har en rekke anmeldelser på siden vår, og på vår facebook-side av mange fornøyde pasienter. Vi har en veldig hyggelig pasientrekke som vi følger nøye opp hele veien, forteller daglig leder ved EuroMed AS, Thomas Nosowski.

 

EuroMed AS hjelper sine pasienter både med reise og opphold i Gdansk. For de som ønsker å få utført tannhelsetjeneste i Gdansk gjennom selskapet tilbyr de flyreiser fra kun 1200 kroner tur/retur fra Tromsø.  Fra desember av vil man også kunne reise fra Tromsø direkte til Gdansk via EuroMed AS sitt tilbud.
 

For mer informasjon eller kontakt:

www.euromed.no
https://business.facebook.com/tannlegegdansk/
Mail: post@euromed.no
Tlf: 63 99 30 10

Til nyhetsarkivet