www.salangen-nyheter.com

00002121_visebandet_header
Maia Gartland Hoff, Stian Davidsen Kleppe, Håvard Sæbø og Steffen Masterbakk som skal spille romjulskonserter i Salangen og Lavangen har opplevd god popularitet. Konserten i Salangen var utsolgt ti dager før. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Stor popularitet rundt lokale musikere :

Utsolgt ti dager før

SJØVEGAN: Fire lokale talenter har nå slått seg sammen og skal i romjula holde to konserter i Salangen og Lavangen. Denne lokale gruppen består av Maia Gartland Hoff, Stian Davidsen Kleppe, Håvard Sæbø og Steffen Masterbakk.


De har hatt flere konserter sammen tidligere. I romjula har de konserter blant annet på Fjellkysten tredje juledag, og Kåre på Kaia den fjerde. Bandet består av fire dyktige musikere som har satt sammen et bredt repertoar hvor man får høre alt fra gamle visesanger til nyere låter. Gitarist Steffen Masterbakk forteller at de ser veldig frem til konsertene de skal ha i romjulen og at de ble imponert over at billettsalget til Kåre på Kaia konserten ble utsolgt allerede 10 dager før konserten skulle være.

00002121_visebandet_artikkelfoto2.jpg
Stian Davidsen Kleppe, kjent fra blant annet Shine On spiller i hovedsak gitar, men vil også traktere andre strenginstrumenter under romjulskonsertene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.


Duo pluss to
Den stødige duoen Håvard Sæbø og Steffen Masterbakk har mange ganger spilt sammen med kun Steffen på gitar i tillegg til vokalen. Nå får de god bistand og synes det er morsomt å nå spille sammen med to andre lokale talenter. - Det å spille sammen med Stian Davidsen Kleppe, gir litt samme følelsen som når man på barneskolen fikk lov å leke med de store gutta. Han er veldig dyktig, og vil i løpet av konsertene spille flere forskjellige strengeinstrumenter, forteller Håvard Sæbø til nettavisen. Den talentfulle sangeren Maia Gartland Hoff vil også bistå med blant annet gitar i tillegg til delt hovedvokal sammen med Sæbø.

00002121_visebandet_artikkelfoto.jpg
Nå ser de alle frem til romjulskonsertene i Salangen og i Lavangen. Begge konsertene begynner klokken 20:00 og det er enda flere billetter igjen til konserten på Fjellkysten den 27. desember, denne konserten vil forøvrig være Håvards debut med tamburin. Her er det også mulig å forhåndsbestille billetter. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Billettprisen er 200,- og kan betales via Vipps til 95991780. 

Til nyhetsarkivet