På fredagsformiddag i romjulen var Salangshallen opplyst med flere besøkende tilstede. Salangen IF Friidrett arrangerte nemlig en liten aktivitetsdag med friidrett i fokus. Selv om det var et uforpliktet å komme til Salangshallen, var oppmøtet særdeles bra. Omtrent 25 barn og unge ville teste seg i friidretten, både i høydehopp, sprint, hekkeløp, ballkast, og  mer.

salangen_if_friidrett_kick_off_ingress6.jpg
Håvard Sæbø (t.h) har tidligere deltatt på høydehopp innenfor friidrett og fikk derfor spørsmål om å være trener i akkurat det. - Det er mye engasjement i Salangen, og mange frivillige som står på for at slike aktiviteter er mulig. Jeg er glad jeg kan hjelpe til, sier Håvard Sæbø til nettavisen.


Finner favoritter
Engasjementet blant barna, i tillegg til alle de frivillige som gjorde alt klart i hallen var vanvittig god, og flere ga tegn til at de gjerne vil fortsette til over nyåret. - Det er første gang for meg her, men det er nytt og morsomt, sier Eltayeb Jaly og kommenterer videre at han gjerne vil fortsette med aktivitetene. Kamelia Dagfinnsdatter legger også til at friidrett er veldig interessant, og har allerede sin favoritt. - Hekkeløp er min favoritt, og jeg blir bedre på å være rask. Jeg har slått rekordene mine flere ganger allerede, forteller Kamelia til nettavisen.

salangen_if_friidrett_kick_off_ingress3.jpg
Eltayeb Jaly (t.v.) og Kamelia Dagfinnsdatter er blant de som tok turen fra Lavangen for å være med på kick-offen til Salangen IF Friidrett, og begge sier seg enige om at de gjerne vil fortsette med friidrett over nyttår. FOTO: ALEKSANDER WALØR

salangen_if_friidrett_kick_off_ingress5.jpg
Sprint er en naturlig del av friidrett, og selv om det var noen hopp i aldersforskjellene, ble det forstsatt litt konkurranse om å være kjappest. FOTO: ALEKSANDER WALØR