www.salangen-nyheter.com

mystiske_julegaver_ingress2
Ole Johnny Sjøgren håper noen kjenner igjen julegavene slik at de kommer til rette før julepynten i det minste er tatt ned. FOTO: ALEKSANDER WALØR

I både vær og vind..:

Hvem eier julegavene?

FINNSNES/SJØVEGAN: Julestria har lagt igjen noen spor etter seg. 22. desember ble kontaktperson for Boreal Norge i Salangen levert en pose julegaver som aldri ble hentet, og nå er eierne eller mottakerne av pakkene etterspurt.


Den familiære tiden med fettrikt mat, barn med mild sukkersjokk, og den gode samlingen av venner og bekjente har nådd sin ende, men det betyr ikke at jula helt er over for alle norske landsmenn, i alle fall for de som ikke har fått alle julegavene sine enda. Desember-måned er hektisk for alle som kjøper inn julegaver i siste liten, og selv om posten gjør sitt beste, må man noen ganger være kreativ for å sikre seg at gavene kommer fram i tide. Derfor fikk bussjåfør og kontaktperson i Salangen for Boreal Norge, Nils Gunnar Storvoll og Ole Johnny Sjøgren en pose julegaver fredagen 22. desember like før julaften som skulle fram til de rette personene i tide. Dessverre ble de aldri tatt imot på bussruten mellom Finnsnes og Salangen, og nå er både mottakerne og senderne av pakkene etterspurt. - Det var en hektisk dag når vi fikk posen med julegaver, så vi fikk ikke notert ned navn eller nummer for de som skulle få gavene. Det eneste vi kan gå etter er navnelappene som kun kan kjennes igjen av de som har laget dem, sier Sjøgren til nettavisen.

*Saken fortsetter under bildet*

mystiske_julegaver_BIG.jpg
Det er i alt tre julegaver som er kommet bort, og Ole Johnny Sjøgren håper noen kjenner igjen navnene på gavene så de kan hentes. Hva har "Linda og jentene" pakket ned mon tro? FOTO: ALEKSANDER WALØR

Skal frem
De tre julepakkene er fint pyntet, og ser ut som etter form og fasong til å være for både barn og voksne. Det er en synd hvis de ikke blir plukket opp, men Sjøgren deler med nettavisen at de blir å ta vare på gavene inntil videre. - Vi blir å ha dem liggende her i Salangen i en måneds tid, før vi tar dem til sentralen på Finnsnes, forteller Sjøgren og legger avsluttende til at det er bedre sent enn aldri at gavene kommer på plass. - Det er bare å ta kontakt med Nils Gunnar Storvoll i Salangen hvis gavene er gjenkjennbar, sier Sjøgren til nettavisen.

Det ønskes at bussjåfør, Nils Gunnar Storvoll kontaktes på tlf. 951 90 386 hvis du kjenner igjen gavene.

 

Til nyhetsarkivet