Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

 • onsdag5°C
 • torsdag6°C
 • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ingenkinobig
På bildet: Kinosjef, Kurt Jan Kvernmo forteller til nettavisen at det ikke blir noen kinoforestillinger før i 2011. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Avventer med kinofilmene:

Ingen kino før i 2011

Det blir ikke noe kinobesøk for innbyggerne i Salangen før i 2011. - Vi avventer med å sette opp den første kinoforestillingen før på nyåret, sier kinosjef Kurt Jan Kvernmo (bildet).


Tidligere i høst gikk kino- og kultursjef, Kurt Jan Kvernmo ut og sa at det ville bli satt opp noen få kinoforestillinger i løpet av høsten. Men siden den gang og fram til i dag, har det ikke vært noen kinoplakater og se omkring i bygda...


Setter opp på nyåret
Nå like før jul, sier Kvernmo at første kinoforestilling blir på nyåret. - Vi avventer med å sette opp noen kino før på nyåret, sier Kvernmo til nettavisen. Kinoen i Salangen skal i løpet av 2011 bli digitalisert. Foreløpig er det ikke gjort noen forandringer på de nåværende kinomaskinene. - De gamle maskinene står fremdeles der, og vi kan kjøre filmruller enda på dem inntil vi får de nye maskinene, avslutter Kurt Jan Kvernmo. Ingen dato på nyåret er satt av til kinoforestilling - enda.


Si din mening:
Hva mener du om at det ikke blir noen kino før i 2011 ? (Skriv din kommentar i feltet under)

 • drit

  Detta e heilt latterlig! no har dem gåd og sakt i fleire måneder at det skal bli kino! men dem tenke jo ikke på at salangen e verdens kjedligste plass uten kino! skjerp dokker!!!!

  2010-12-11 19:26:39
  [Svar]
 • dårlig.

  syns det e dårlig at dem ikke kan holde det dem har sakt. etter nyttår sir dem vell att det ikke blir kino før 2012...

  2010-12-10 17:32:13
  [Svar]
Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider