Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
aarsfest2011big
Mange pleier å få passet påskrevet under årsfesten. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Åsheim grendehus:

Inviterer til årsfest!

ÅSHEIM: Lørdag 29.desember inviterer ØSIL til den tradisjonelle årsfesten på Åsheim grendehus. I kjent stil vil festen bli avholdt med litt underholdning og mye hygge. Ønsker du å bli med på festen får du kjøpt billetter på grendehuset i kveld.


Årsfesten i Øvre Salangen vil bli holdt i kjent og kjær stil den 29.desemeber kl 20.00. Det er ØSIL og Grendehuset som inviterer - og her vil det bli mat, underholdning og mye hygge. DjMikal vil stå for musikken i år. Han er en meget alsidig og erfaren dj som har spilt på mange klubber og arrangementer rundt om i landet. Musikken han serverer har høy gjenkjennelses- og partyfaktor, så her ligger det ann til å bli en flott fest.


Billettsalg
For de som ønsker å bli med på festen vil det bli billettsalg på Åsheim grendehus i kveld fra kl 18.00 for medlemmer av ØSIL, og fra kl. 18.30 for de som ikke er medlemmer. Prisen er kr 150,- og det vil dekke mat og fest. De som er under 18 år er hjertelig velkommen i følge med en voksen. Dersom det er billetter igjen etter i kveld, kan man få kjøpt de ved å ringe Ann Torill Haugseth på tlf 95 07 48 02.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider