Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 21. mars 2018

  • onsdag-2°C
  • torsdag-1°C
  • fredag-4°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
grete_glemmestad
Sogneprest i Salangen kirke, Grete Glemmestad håper mange besøker Salangen kirke førstkommende onsdag for å oppleve salmekvelden. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Ivar Jarle Eliassen til Salangen kirke:

Inviterer til salmekveld

SJØVEGAN: Ann Kristin Bakkemo og Grete Glemmestad inviterer til salmekveld i Salangen kirke førstkommende onsdag. Hit kommer selveste Ivar Jarle Eliassen som skal synge og spille salmer.


Førstkommende onsdag inviteres det til salmekveld i Salangen kirke hvor Ivar Jarle Eliassen kommer for å synge, spille og fortelle om nordnorske og lutherianske salmer. - Eliassen er kjent for å ha komponert flere av melodiene vi har i salmeboka i dag, forteller Grete Glemmestad til nettavisen. Eliassen vil selv stå for spillingen, og tar gjerne i mot salmeønsker fra de oppmøtte. 

Mange etterspør salmekvelder
Etter salmekvelden vil det bli sosialt samvær og servering av kaffe og noe godt å bite i. - Dette er en kjempefin anledning for alle å komme å bruke sangstemmen sin, Ivar Jarle er en veldig flink musiker og jeg gleder meg selv veldig til å høre på han. Det har lenge vært etterspurt salmekvelder i kirka, og om det blir en god oppslutting vil vi arrangere flere kvelder i fremtiden, forteller Grete Glemmestad.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider