Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Italienske_perler_SABE_header
Torsdag 14. desember kommer Torgeir Landsend og Oskar Stunes til SABE for å holde konsert. Her vil de blant annet spille gamle romantiske italienske og napolitanske sanger. I tilegg blir det litt julemusikk, allsang og litt servering. PRESSEFOTO.

Den kulturelle spaserstokken:

Italienske perler på SABE

SJØVEGAN: Torsdag 14. desember arrangerer Den kulturelle spaserstokken konsert på Salangen bo- og eldresenter på Toppen stua. Torgeir Landsend og Oskar Stunes er musikerne bak konserten.


I forbindelse med den Kulturelle Spaserstokken inviteres det til gratis kosert på Toppstua hvor Torgeir Landsend og Oskar Stunes ønsker å skape en intens og smaksrik konsert gjennom ord, musikk og sang som skal være til glede for alle sanser. Hovedvekten vil ligge på framføring av romantiske italienske og napolitanske sanger. Flere av disse sangene var svært populære både i Italia og videre utover Italias grenser. Mange fra vår tids eldre generasjon kjente også til disse sangene. De kan derfor vekke gjenkjennelse og gode, gamle minner. Underveis vil musikerne fortelle om innholdet i sangene som for det meste dreier seg om lengsel og kjærlighet, og oversette tekstene til norsk.


Innbys til allsang
I tillegg til de italienske innslagene, blir det noen kjente og kjære julesanger og julesalmer hvor det også vil innbys til allsang. - Salangen Røde Kors, Besøkstjenesten serverer twist og klementiner, og ønsker sammen med Salangen Bo- og Eldresenter, Salangen frivilligsentral og kulturseksjonen velkommen til en trivelig, musikalsk formiddag nå i førjulstiden, opplyser folkehelsekoordinator Jorun Utne til nettavisen. Konserten er helt graits, og begynner klokken 11:00, torsdag den 14. desember. Her er det bare å merke av på kalenderen for en flott opplevelse. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider