Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 26. februar 2018

  • mandag-8°C
  • tirsdag-6°C
  • onsdag-2°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
jordbaerpikenebig
Hilde Anita Nyland tok i mot Arbeidsmiljø-prisen 2014 på vegne av henne og Tone Sæbø, som var med på telefon fra Gardermoen under prisutdelingen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Arbeidsmiljøprisen 2014:

"Jordbærpikene" fikk pris

SJØVEGAN: I går under kommunestyrets årlige julemiddag ble Salangen kommunes arbeidsmiljøpris 2014 tildelt. I år var det Hilde Anita Nyland og Tone Sæbø i "Jordbærpikene" som fikk prisen.


Syv kandidater var foreslått til prisen som går til den eller de som med sitt gode humør sprer trivsel og glede rundt seg. Noen som uoppfordret gjør noe positivt for miljøet på arbeidsplassen og noen som oppmuntrer og støtter kolleger som sliter med problemer og gir ros og varme.


Utvalget avgjorde
Det var Arbeidsmiljøutvalget i Salangen kommune som bestemte prisvinnerne, som i år ble "Jordbærpikene" ved Salangen skole. Bak dette initativet er det Hilde Anita Nyland og Tone Sæbø som står. - Hilde og Tone er to travle damer som har mange baller i lufta, men likevel klarer de å skape så mye moro og glede på Salangen skole gjennom sine alter ego, Jordbærpikene. De er hyggelige og meget positive damer som smiler og ler uansett hvor tung en dag kan være. De gjør en kjempeinnsats for å skape et trivelig arbeidsmiljø på Salangen skole. I tillegg til alltid å være blide og positive, har de i høst blant annet sørget for underholdning på personalturen til Lofoten, hatteparty for damene og hemmelig venn nå i adventstiden, sa ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo før hun kunne tildele prisen til de to damene.


Ikke tilstede
Dessverre var ikke Tone Sæbø tilstede på Toos Kafe under prisutdelingen mandag ettermiddag, men Hilde Anita Nyland tok i mot prisen. Hun var både rørt og glad på en samme tid. - Dette var utrolig overraskende. Det er godt å kunne spre glede på arbeidsplassen, sa Nyland.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider