Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-13°C
  • fredag-9°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julegledebig
På bildet: Jens Viktor Steinsund (t.v) Lars-Kai Nordmo og Ellen Lise Woll i Salangen Næringsforening håper at mange får en trivelig førjulshandel på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Søndagsåpent i dag og neste søndag:

Jul - også for butikkene

Alle i Salangen gleder seg til jul. Det gjør også handelsstanden som holder butikkene lengre åpent på flere dager fram mot høytiden.


Handelsstanden begynte med juleåpne butikker allerede den 10.desember.  Men i dag søndag 12.desember fortsetter det hele med god stemning i sentrum og med god musikk. Butikkene har denne søndagen åpent fra klokken 14.00 til 18.00. På hverdagene fram mot fredagen 17.desember er det åpent etter ordinær åpningstid. Men fra mandag 20.desember og helt fram til lillejulaften på torsdag, vil alle butikkene på Sjøvegan ha åpent helt fram til klokken 18.00 på kvelden. Julaften blir butikkene åpent fra kl. 10.00 til 12.00. Mens i romjula blir butikkene åpent fra klokken 10.00 til 14.00. Mens nyttårsaften blir det åpent fra kl. 10.00 til 12.00 i sentrum på butikkene.


Solsnuen
Søndag 19.desember er det klart for 1000 lys i sentrum. Fakler skal lyse opp innfartsveiene til sentrum. Det blir grillbål og masse lys. - Denne dagen markerer vi at sola snur. Det blir levende musikk i sentrum. Julenissen kommer med overraskelser. Det blir også massevis av gode tilbud i butikkene, sier Morten Mikalsen i Salangen Næringsforening. I tilegg skal han selv sende opp over 100 små luftballonger med lys over Sjøvegan denne dagen. Noe som absolutt blir ett skue for øyet! Med andre ord, det skjer utrolig mye spennende i Salangen i ukene som kommer.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider