Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 21. januar 2018

  • søndag-16°C
  • mandag-16°C
  • tirsdag-13°C
Været i Salangen:
jardarjulbig
Det var en utrolig flott konsert med Jardar Johansen og Gisundkoret onsdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Tradisjon førjulstro:

Julen kom med Jardar

SJØVEGAN: I går onsdag hadde Salangen kirke besøk av Tromsø- artisten Jardar Johansen (bildet) og Gisundkoret. Det hele var en fantastisk konsertopplevelse. Hvis folk ikke hadde julestemning når de kom, så hadde de iallefall det når de dro ut kirkedørene etter konserten.


I 11 år har Jardar Johansen reist rundt å holdt julekonserter. Også i år var Salangen kirke på turnelista. Og denne  gangen hadde han med seg Gisundkoret fra Senja. Det ble en konsert med mye variert musikk, og noe for enhver smak. Det ble både latter og sang. Låtvalget hadde et vidt spenn og gikk fra "Glade jul" og til "Deilig er jorden" og Jardars egen sang "Julefred" og den gøyale sangen "Hva om jesus var fra Svolvær".


Det var en tydelig trygg og opplagt Jardar Johansen som holdt julekonsert i Salangen kirke torsdag kveld. Her i duett med dirigent i Gisundkoret Eva Line Nergård. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Gisundkoret
Dette var andre gangen Gisundkoret var sammen med Jardar på kirkescenen, og til tross for at de ikke hadde øvd sammen på forhånd så gav de en flott fremføring. Det største som var i konserten, i følge undertegnede, var når Jardar sang i lag med Eva Line Nergård, dirigent for Gisundkoret. Deres fremførelse av "The Prayer" skapte virkelig gåsehud og tårer i øyenkroken for enkelte av publikummerne.Gisundkoret fra Senja imponerte virkelig publikum i kirka under Jardar- konserten onsdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Musikerne

Jardar hadde i tillegg til Gisundkoret, med seg eget band. Det var Sjalg Bjørstad på piano, Petter Marius på trompet og banjo, Aleksander på trommer og Åsmund på bass. De hadde et flott samarbeid og timing med både Jardar og koret. De var samspillte og gav en fin balanse i hele konserten. Jardar selv fremsto som både trygg og avslappet. Johansen har en meget behagelig stemme som han vet å bruke på en fantastisk måte. Alle de 160 betalende publikummerne fikk virkelig valuta for inngangsbilletten.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn