Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-13°C
  • fredag-9°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
lyssattoppbig
Julaften formiddag var lysene tent ved gravstøttene på Salangen kirkegård. Også mange møtte frem i kirken til julegudstjenesten klokken 16.00. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lys på gravene:

Julen ringes inn..

SJØVEGAN: Det var godt med folk i Salangen kirke denne julaften også. Mange utflyttede var kommet hjem for å feire julen i lag med familie og venner.


Nå litt over klokken 17.00 ble julen ringt inn, også her i Salangen. Lyden av kirkeklokkene som slo hørtes godt over hele Sjøvegan. Oppmøtet på julegudstjenesten i Salangen kirke var stort. Mange utflyttede salangsværinger er kommer hjem for å feire julen ilag med venner og familie.  Det var sogneprest Grete Glemmestad som i år hadde gudstjenesten på julaften. Også lokale sangstemmer som Håvard Sæbø og Rakel Jensen sørget for juletonene, ilag med barnekoret.


Tradisjon med lys
Mange familier har gjort det til en god tradisjon å dra på kirkegården før eller etter gudstjenesten og tenne lys for familie eller bekjente som hviler der. Det er et spesielt skue og se alle lysene i snøen på kirkegården slik nettavisens fotograf gjorde i formiddag før gudstjenesten.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider