Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julesendingbig
Det foregikk onsdag prøver til julesendingen i tv-studioet til Salangen-Nyheter. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen-Nyheters WebTV lørdagen:

"Julestæmning" før jul

SJØVEGAN: Lørdag 21.desember vil det bli årets nest siste sending på Salangen Nyheters Web-TV. Studioet er pyntet til jul, og det vil bli en hyggelig sending!.


Lørdag er det duket for førjulstæmning i studio fra klokken 22.00 til klokken 02.00. Det vil bli gjester med i sendingen fra både inn og utland, noen i studio og noen via Skype. Musikk skal det selvfølgelig bli. Det blir også naturlig nok rom for seernes egne musikkønsker og hilsninger.


Mange personer i sving
Hvem som er programledere vil variere litt ut over kvelden. I år prøver Salangen-Nyheter å involvere flest mulig i sendingen. Et fast innslag gjennom sendingen er Salangen Nyheters egen julequiz, og her har vi selvfølgelig fått med oss Salangens egen quiz-master Jostein Sagerup, nok en gang. Så her er det bare å ha penn og papir klar og hive seg med. Et annet innslag vi kan nevne er vår egen lokale versjon av "Grevinnen og hovmesteren". Og kanskje kommer nissen en tur innom studio under sendingen?. Så da håper vi så mange som mulig vil bli med oss denne trivelige førjulskvelden 21.desember.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider