Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. mars 2018

  • mandag-1°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag1°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
holderjuletale2011
Soknepest Kim Astrup er klar for julen i Salangen kirke. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Travel tid for vår folkekjære prest:

Juletiden i kirka

SJØVEGAN: Julen er en hektisk tid for sokneprest Kim Astrup (bildet). Det vil bli flere tilstelninger i kirken gjennom hele julen, og vår folkekjære prest har mange prekener å forberede. I dag julaften er det to julegudstjenester i kirken.


Selv har ikke Kim Astrup rukket å pynte så mye til jul, og julekortene har hun valgt å droppe til fordel for romjulsbrev.  - Det er så hektisk med forberedelser til alt som skal foregå i julen, at jeg har valgt å utsette slikt til et tidspunkt der jeg faktisk har tid til å gjøre det, fortalte den folkekjære presten i programmet "Julestemning" på Salangen-Nyheters WebTV.


To julegudstjenester
I dag julaften vil det være to gudstjenester. Dette ble innført fordi kirken pleide å være helt full. - Nå har vi istedet to gudstjenester der alle finner seg lett en sitteplass. Det blir litt mer avslappet og koselig når kirken ikke er helt overfyllt, forteller Kim. Under den første gudstjenesten pleier det være mye unger og litt liv. Den andre er gjerne litt mer stille. Julaftenens første gudstjeneste er klokken 13.30 i år, og den vil bli meget barnevennlig. Fredrik Lantz spiller på orgel. Julaftenens andre gudstjeneste begynner klokken 15.00. Her vil også Fredrik Lantz spille orgel.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider