Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
juletonerfrabarnemunnbig
Koret fra Salangen skole var utrolig flinke, og fikk stor applaus hos tilhørere på Strandsenteret i går ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ungene skapte julestemning:

Juletoner fra barnemunn

SJØVEGAN: Det var mange som fant veien til Strandsenteret søndag ettermiddag. Kanskje ikke så vanskelig med vaffel- og kaffe-lukta og barnesang som flommet ut over lokalet.


Mange røde jule-luer i mange størrelser, hoppet og spratt i Strandsenteret søndag ettermiddag. Barna var med i ett sangkor fra Salangen skole, kunne dirigent Trude Lund fortelle. Det var mange engasjerte barn under oppvisningen søndag. Det er gøy å opptre når så mange møter opp. Koret trådde også til å laget koselig julestemning til alle som hadde funnet veien til kjøpesenteret i går søndag, i anledning søndagsåpent. Det var salg av vaffler, kaffe, og mye mye annet godt. Dette ble gjort av sangkoret Vårkvad.

juletonerfrabarnemunnbig3.jpg
Sangkoret Vårkvad sørget for gode kaker og kaffe til de som tok ettermiddagskaffen på Strandsenteret i går. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Søndagsåpent
For at alle skal rekke å bli ferdige med jule-handelen har butikkene søndagsåpent frem til jul. Julepyntede butikker, smilende betjening, og glade barn, gir varme i hjertet på oss alle. Om du har rukket å handle alle julegavene dine, og har noen som må sendes med posten, minner vi om at siste frist for garantert levering før jul er idag - mandag 16. desember.


Se videosnutt av ungene som synger nydelige julesanger. Klikk på bildet under:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider