Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 26. februar 2018

  • mandag-8°C
  • tirsdag-6°C
  • onsdag-2°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
KlarTilJul
Iver Walør Sagerup (t.v) og Carl Fredrik Eilers gleder seg til juleferien som starter 18.desember. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Elevene på videregående fikk:

Juletreet pyntet til jul

SJØVEGAN: Torsdag ble juletreet pyntet opp i kantina på Sjøvegan videregående skole. Elevene ved skolen gleder seg veldig til juleferien som starter 18. desember.


Torsdag formiddag var julegrana pyntet opp og julesanger ble spilt over høytallerne i kantina ved skolen. Elevene er kommet i julestemningen og kunne ikke glede seg mer til juleferien. Noen elever har allerede planene klar for ferien. - Jeg skal sove i ferien, svarer Carl Fredrik Eilers med engang. Han gode kompis er mer usikker. - Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg tenkte jeg skulle gjøre noe aktivt. Kanskje gå på ski, men håper på bedre vær først, svarer Iver Walør Sagerup til nettavisen.


Julestemning
Selv om ikke alle planene for ferien er klare er i hvertfall en ting sikkert, og det er at de vet hva de ønsker seg til jul. - Jeg ønsker meg en koselig jul og en Playstation4, ler Iver Walør Sagerup avslutningsvis.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider