Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julegran-forside
Julegrana kom onsdag morgen på plass på torget på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Klar til lørdagen:

Juletreet står på torget

SJØVEGAN: Nå er årets flotte julegran kommet på plass på torget og det er hektisk aktivitet rundt den for å få et ukjent antall meter med lys klar til lørdagen. Julegrana er hentet på Strokkenes og er et kjærkomment syn i denne førjulstiden.


Det er mange meter med lys som skal på plass, og mye som skal stemme for at treet skal lyse opp vinternatten. Det er like spennede hvert år om alle lysene virker. - Vi går over alt før det blir satt opp, men vær og vind kan fort få noen pærer til å gå og da mister vi en hel krets. Men nå håper vi at alt skal være i orden til lørdagens julegrantenning kl. 15.15, sier Cato Sørensen i Salangen Næringsforening.


Svært takknemlig
Det er tradisjonen tro en meget flott gran kommunen har fått på torget. Herleif og Helga Strokkenes er de som har gitt årets julegran til Salangen kommune. - Det er fjerde året på rad vi får julegran til torget fra dem, og vi er veldig takknemlig. Dette setter vi meget stor pris på, sier Cato og gleder seg til lørdag når han får se grana bli tent på torget av ordføreren.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider