Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
kare_pa_camping_ingress2
Gjenget ved Kåre på Kaia er klar til et aldri så lite maratonløp når sykkelrittet starter fra Sjøvegan. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Et familiært behov:

Kåre på camping

SJØVEGAN: På Lundkaia i Sjøvegan sentrum kan det observeres en aldri så liten campingvogn pyntet opp med blomster. Det er Andreas Bay og Co som skal bruke den under ARN når besøkstrafikken blir på det største.


Næringslivet i Salangen står på i høygir nå like før det store sykkelrittet, Arctic Race of Norway fyrer løs. Noen må komme med kreative løsninger for å klare å få alt til å gå rundt på en myk måte. Familien ved Kåre på Kaia bestemte seg for å parkere en liten campingvogn rett ved siden av lokalet på Lundbrygga for å ha en så kort vei til seng og kjøkken som mulig. - Vi blir å være på jobb fra morgen til midnatt under sykkelrittet i Salangen, og det var et familiært behov for å gjøre det på denne måten, selv om vi bor en relativt kort vei her fra, forteller Andreas til nettavisen.

kare_pa_camping_ingress3.jpg
Bare et lite steinkast unna er det midlertidlige hjemmet til gjenget ved Kåre på Kaia. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Helt uthvilt
Campingvognen er av en relativt liten størrelse, men har plass til akkurat det som familien trenger. - Man kan enten sove eller spise. Ikke begge deler samtidig, så man kan nærmere beskrive den som et telt på hjul, sier Bay og ler. Videre kommenterer han at måsene kan finne på å lage støy på natta, men at det ikke har noe effekt på søvnen deres. - Vi klarer å bli uthvilt til neste dag, så det er greit. Vi får se hvordan det blir fra natt til fredag, for da kommer det masse trailere og slik og skal rigge på natta, avslutter Bay til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider