Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-9°C
  • fredag-10°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
killbuljobig
Jompa Tormann er tilbake i filmen

Salangen kommunale kino viser:

Kill Buljo 2 og Flåklypa

SJØVEGAN: I kveld søndag viser Salangen kommunale kino filmen "Jul i Flåklypa" for siste gang kl. 18.00. Mens filmen "Kill Buljo 2" (bildet) som har høstet svært gode kritiker landet over, vises klokken 20.00.


Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm.For å tukle med naturen. Det er farlig det. Filmen vises for siste gang, kl. 18.00 ikveld!

Se trailer til filmen:

Den kanskje mer heldige enn fryktede Jompa Tormann er tilbake. Det har gått fem år siden han tok hevn sist, men noen har igjen gjort han urett. Nå reiser han til Thailand hvor alt er større, mer kaotisk og enda mer blodig. Kun humoren er som sist, muligens enda tørrere. Filmen vises klokken 20.00 i kveld på Salangen kommunale kino.

Se trailer til filmen:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider